2021-11-29
2021-11-23
2021-09-14
2021-03-10
2020-11-11
2020-11-05
2020-03-19
2020-01-16
2019-02-18
Besök oss på VA-touren

I början av 2022 är det äntligen dags för Sveriges största mässa inom markförlagd VA - VA Tour Sweden.

Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA och vi bjuder på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs. Samtliga mässlokaler vi besöker är Covid-19-certifierade.

Vi hoppas få träffa dig på någon av orterna!

» Anmäl dig härTubman flänspackningar

Tubman flänspackningar håller högsta kvalitet och är ett brett sortiment av flänspackningar både för industri, installations- och VA-området. Tubmans packningar tillverkas i Tyskland.

» Ladda ner broschyrernaNyhet! Click Fit, inspektionsluckan utan ram eller synliga skruvar!

Överallt där ledningar eller avstängningskranar ska döljas men samtidigt vara tillgängliga.

• För vägg- och takmontering. Tjocklek vägg eller tak: upp till 28 mm.

• enkel och säker installation utan ram.

• För lätt och skadefri åtkomst i vägg eller tak. Lätt att öppna och stänga.

• snygg – kan målas och tapetseras samt syns mindre än traditionella inspektionsluckor.

• Ingen ram eller synliga skruvar
» Ladda ner produktbladetRörkapning med Exact tools

Spännande för oss som till vardags säljer, utbildar och ger support på segjärnssystem att få testa att kapa våra egna segjärnsrör med en snabb, säker och toppmodern maskin som både kapar och fasar i samma moment på under tre minuter! Går förvånansvärt enkelt och med utmärkt resultat, både med in- och utvändig cementbruksisolering på rören. Se när Exact Tools var på besök på vårt lager och vår kollega Tommy Ståhl snabbt, säkert och enkelt kapar ett DN150 Naturalrör.
» Titta direkt på YoutubeVälkommen Lena

Vi kan med glädje meddela att vi har anställt Lena Widerberg till rollen som VVS-säljare på Tubman AB! Lena har en bred och djup teknisk kompetens inom både VVS, VA och Industri. Hon har drygt 20 års erfarenhet av B2B-försäljning och arbetade 18 år på Ahlsell. Hon brinner för att hitta lösningar för sina kunder. Efter några år i IT-branschen längtade hon tillbaka till det verksamhetsområde hon har mest kompetens inom, dvs VVS, VA och Industri.
Äntligen är jag tillbaka i denna bransch och i Stockholm. Med min långa erfarenhet inom grossistledet känns det spännande att tillsammans med mina kollegor på Tubman få branschen att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder”, säger Lena.

Lena tillträdde sin nya tjänst på Tubman den 2 november och vi ser att Lena kommer bli ett välkommet tillskott inom vår expanderande verksamhet och önskar henne varmt välkommen! Elinor Stenberg tillträdde den 1 april som VD för företaget och kommer även att fortsätta jobba med försäljning inom VVS på Tubman.


» Kontaktinformation