2018-10-03
2018-09-27
2018-08-07
2018-07-01
2018-02-07
2018-01-07
2017-09-26
2017-08-12
2017-05-08
Välkommen till Fastighetsmässan! Tubman ser fram emot att träffa er där!
» Boka in datumet och registrera dig!Mimmi har börjat hos oss

Vi kan med glädje meddela att vi har anställt Mimmi Leiderman som ansvarig för ”Administration och Ekonomi” och hälsar henne varmt välkommen till Tubman! Helena Forsberg slutar hos oss och hennes sista dag är den 28 september. Vi tackar henne för tiden på Tubman.

Jag är en initiativrik och strukturerad administratör med service och bra bemötande i fokus. Ser fram emot att få vara en del av Tubman-teamet och vara med och utveckla företaget”, säger Mimmi.

Mimmi bor med sina fyra barn och man på Värmdö och älskar att cykla och att vara i naturen. Hon har mångårig erfarenhet av liknande tjänster, från bl a Revisorsnämnden och skolvärlden.


» KontaktinformationVill du bli Sveriges bästa VA-säljare?

Bra, då är du rätt för oss! Vi söker dig som:
• Vill ta stort eget ansvar för försäljning och marknadsföring av marknadsledande, nischade VA-produkter med fokus på markförlagda rörsystem och ventiler i segjärn.
• Vill ha utmanande mål, ett flexibelt arbete och självständiga arbetsuppgifter på en växande marknad.
• Vill bearbeta konsulter, kommuner och grossister.

För att söka den här tjänsten behöver du ha:
• Branscherfarenhet inom VA
• Erfarenhet av fältförsäljning med dokumenterat goda säljresultat
• Lätt för att bygga långvariga relationer
• Viss fallenhet för administration, ordning och reda
• Flexibel, lösningsinriktad approach och en stark social ådra
• Starkt eget driv och förmågan att arbeta självständigt, systematiskt och målinriktat

Tubman är ledande på markförlagda rörsystem i segjärn för vatten och avlopp i Sverige. Marknaden för segjärn ökar ständigt då fler och fler kommuner ökar andelen segjärn i sina system för att säkerställa längsta möjliga livslängd i mark och förbättra totalekonomin i projekten.
Produktportföljen för rollen som VA-säljare består till största delen av Saint Gobain PAM’s världsledande produkter, för vilka vi är exklusiv representant på den svenska marknaden.
Rollen innebär resor, samt kontinuerligt arbete i fält hos våra kunder.
Vi sitter i trevliga lokaler i Gustavsberg på Värmdö strax utanför Stockholm, men arbetsområdet är hela Sverige och placeringsort diskuteras beroende på sökande.

Frågor angående tjänsten besvaras av affärsområdeschef
Tommy Ståhl på tel: 070-655 87 64.

Välkommen att skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till:
tommy.stahl [at] tubman.se senast 2018-09-19.


» Läs hela annonsen härÖppet hela sommaren!

Tubman har öppet hela sommaren, och vår orderhantering och våra utleveranser av varor till er kunder tar alltså inte ledigt.

Vi nås både på telefon (08 – 404 11 40) och på e-mail (info@tubman.se) – varmt välkomna att höra av er!

Varma sommarhälsningar,
från vännerna på Tubman


» E-PostTubman satsar

Vi kan med glädje meddela att vi har anställt Tommy Ståhl till rollen som Affärsområdeschef för vår VA-verksamhet. Med sig i sitt team har han Magnus Persson och Svante Lindeborg. Tommy kommer närmast från Schneider Electric där han arbetat som Försäljningsdirektör för en av de svenska divisionerna.
”Jag ser verkligen fram emot möjligheten att vara med och utveckla Tubman. Segjärnsrör har framtiden för sig, både när det gäller totalekonomin i projekt och ur livscykelperspektiv, samt inte minst utifrån hållbarhetsfrågan. Potentialen i Sverige framåt är enorm.” säger Tommy.» Hela pressmeddelandet här